Gameiro krijgt toch oproep, Frans debuut Dembélé

Reacties

Didier Deschamps heeft Kévin Gameiro alsnog bij de Franse selectie gehaald voor de oefeninterland tegen Italië (1 september) en de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Wit-Rusland (6 september). Aanvankelijk had de bondscoach van Frankrijk de miljoenenaankoop van Atlético Madrid nog links laten liggen.

Gameiro krijgt toch oproep, Frans debuut Dembélé

Deschamps baarde net als tijdens het EK opzien door de in Mexico actieve Pierre-André Gignac de voorkeur te geven. Dat stond een uitnodiging voor Alexandre Lacazette ditmaal niet in de weg, maar de aanvaller van Olympique Lyon heeft zich net als zijn ploeggenoot Nabil Fekir geblesseerd afgemeld. Het maakt de weg vrij voor Gameiro, die ondanks zijn goede prestaties in Spanje tot dusverre maar acht interlands speelde.

Ousmane Dembélé maakt door de afmelding van Fekir zijn debuut bij Les Bleus. De negentienjarige aanvaller maakte afgelopen zomer de overstap van Stade Rennes naar Borussia Dortmund, waar hij zaterdag in de basis begon bij de Bundesliga-start. Internazionale-trainer Frank de Boer staat Geoffrey Kondogbia af aan Deschamps, omdat Crystal Palace-middenvelder Yohan Cabaye zich ook afmeldde bij de opponent van Oranje in de WK-kwalificatiereeks.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.