Galtier reageert veelzeggend op foto van Neymar in McDonalds

Reacties

Paris Saint-Germain-trainer Christophe Galtier heeft met Neymar gesproken over de foto van de Braziliaan die deze week opdook op social media (zie onderaan). Een dag na de Champions League-nederlaag tegen Bayern München (0-1) werd Neymar gespot in de McDonalds.

Galtier reageert veelzeggend op foto van Neymar in McDonalds
© Pro Shots
PSG
PSG
0 - 1
Bayern München
Bayern München

Ook maakte Neymar andermaal zijn opwachting in een pokertoernooi. De 31-jarige aanvaller leek zo in cruciale weken voor de Parijzenaren met heel andere dingen bezig. Het stond in schril contrast met de woorden die Kylian Mbappé in de kleedkamer sprak na de 0-1 verliespartij in het Parc des Princes.

'Eet goed en slaap goed!', was de kern van de boodschap van Mbappé. Dat juist Neymar een dag later in de McDonalds werd gesignaleerd, werd in Franse media uitgelegd als een nieuw teken aan de wand in de relatie tussen de twee sterspelers van de Parijzenaren. Galtier werd vrijdag op zijn persconferentie om een reactie gevraagd.

'Het was een zeer volwassen en toegewijde speech van Kylian, om iedereen scherp te houden', antwoordde hij. 'Zulke woorden zijn altijd welkom. Maar ik ga ze niet koppelen aan de foto van Neymar in een fastfoodrestaurant', aldus de PSG-coach.

'Ik heb gesproken met Ney. Ik heb hem verteld wat ik ervan vind. Ook hij heeft recht op zijn vrije dag. Hij heeft een passie voor poker en hij heeft het recht om poker te spelen. Maar ik heb hem wel verteld wat ik van die foto vind. Maar ik geloof niet dat er een verband is tussen de woorden van Kylian en deze foto.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Meer Neymar
Meer over Neymar
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.