Galatasaray-goalie laat zich van opvallende sportieve kant zien in derby

Reacties

Galatasaray-keeper Fernando Muslera stak zaterdag niet alleen zijn eigen ploeg de helpende hand toe in de derby tegen Besiktas (2-1 overwinning). De ervaren Uruguayaanse doelman voorkwam ook een mogelijk pijnlijk moment voor zijn tegenstander Valentin Rosier.

Galatasaray-goalie laat zich van opvallende sportieve kant zien in derby
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Galatasaray kreeg zaterdagavond stadgenoot Besiktas op bezoek en won de derby van Istanbul dankzij een benutte strafschop van Mauro Icardi. De gasten, die een uur lang met een man minder speelden na een rode kaart voor keeper Mert Günok, voerden in de slotfase nog de druk op bij het doel van Muslera, maar hij hield stand.

Bij een van de laatste dreigende momenten voor zijn doel liet Muslera zien niet alleen aan het belang van winnen te denken. Nadat Besiktas-rechtsback Rosier een teenlengte te kort kwam om een voorzet van Ante Rebic binnen te werken, schoot Muslera de Fransman te hulp.

Rosier was al glijdend op weg naar de doelpaal en dreigde met zijn edele delen het aluminium te gaan raken, maar de alerte keeper van Galatasaray gaf zijn tegenstander net op tijd een duwtje waardoor een ongelukkige botsing uitbleef. De actie van Muslera voorkwam zo een extra pijnlijke avond voor Rosier...

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.