Fulham smijt met geld en doorbreekt bijzondere grens met komst Anguissa

Reacties

Fulham is na de promotie naar de Premier League duidelijk van plan om direct een volgende stap te zetten. Na de komst van defensieve middenvelder André Zambo Anguissa hebben de Londenaren deze zomer voor meer dan honderd miljoen euro aan nieuwe spelers gehaald.

Fulham smijt met geld en doorbreekt bijzondere grens met komst Anguissa

De 22-jarige Anguissa is voor naar verluidt dertig miljoen euro overgenomen van Olympique Marseille. Eerder deze zomer betaalde Fulham ongeveer hetzelfde bedrag voor Jean Michaël Seri van OGC Nice. Verder werden er behoorlijke transfersommen op tafel gelegd voor Aleksander Mitrovic (ruim twintig miljoen euro, van Newcastle United) en Alfie Mawson (bijna zeventien miljoen, van Swansea City) en kwamen ook Joe Bryan (bijna zeven miljoen, van Bristol City), Fabri (zes miljoen, van Besiktas) en Maxime Le Marchand (vier miljoen, van Nice) naar Craven Cottage.

De Fulham-selectie werd ook nog eens versterkt met huurlingen André Schürrle (van Borussia Dortmund), Sergio Rico (van Sevilla), Calum Chambers (van Arsenal), Luciano Vietto (van Atlético Madrid) én Timothy Fosu-Mensah (van Manchester United). De ploeg van Slavisa Jokanovic zal zodoende vol vertrouwen het nieuwe seizoen in gaan. Zaterdag begint Fulham met een thuiswedstrijd tegen Crystal Palace.

Anguissa
Anguissa is dus de twaalfde (!) aanwinst van het ambitieuze Fulham. De middenvelder speelde sinds 2015 voor Marseille en kwam tot 106 officiële wedstrijden voor de Franse topclub. In het afgelopen seizoen was hij een vaste basisspeler. Anguissa is international van Kameroen en heeft elf interlands achter zijn naam staan.

Spelersprofiel

F. Anguissa


Geboortedatum:
16 november 1995
Leeftijd:
28
Geboorteplaats:
Yaoundé
Nationaliteit
Kameroen
Lengte:
1,84 m
Gewicht:
78 kg
Huidige club:
Napoli
Nationaal team:
Kameroen
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.