Zeer bedrijvig Fulham stunt met komst Rico

Reacties

Fulham heeft kort voor het sluiten van de markt nog een verrassende slag geslagen. De Engelse promovendus maakt melding van de komst van Sergio Rico, die voor een jaar wordt gehuurd van Sevilla.

Zeer bedrijvig Fulham stunt met komst Rico

Rico (24) is de tweede nieuwe doelman die Fulham deze zomer aan de selectie toevoegt: eerder werd de dertigjarige Fabri al voor zes miljoen euro overgenomen van Besiktas. Hij mag nu met zijn landgenoot gaan uitvechten wie de nieuwe eerste doelman bij The Cottagers wordt.

Rico speelde in het afgelopen seizoen nog veertig officiële wedstrijden voor Sevilla en staat in totaal op 170 duels voor de Spaanse subtopper. 'Ik ben heel blij dat ik bij de oudste club uit de Premier League heb kunnen tekenen', zegt de doelman op de website van Fulham. 'Ik kan niet wachten op de eerste training en op de start van het seizoen.' Fulham begint zaterdag met een thuiswedstrijd tegen Crystal Palace.

Na Jean Michaël Seri, Aleksandar Mitrovic, Alfie Mawson, Fabri, Maxime Le Marchand, André Schürrle en Calum Chambers is Rico de achtste nieuwkomer bij Fulham voor dit seizoen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.