Frings reageert op transfer Gravenberch naar Liverpool

Reacties

De eerste indrukken van Ryan Gravenberch bij Liverpool zijn voorzichtig positief. De Amsterdamse middenvelder kwam over van Bayern München, en in Zuid-Duitsland rijst nu de vraag of de club de 21-jarige Gravenberch misschien te makkelijk heeft laten gaan.

Frings reageert op transfer Gravenberch naar Liverpool
© Pro Shots
Liverpool
Liverpool
3 - 1
Leicester City
Leicester City

Analist Torsten Frings, die weet wat het is om op het middenveld van Der Rekordmeister te spelen en ook 79 keer het nationale elftal van Duitsland vertegenwoordigde, heeft begrip voor hoe de zaken liepen. Toch gaat ook het ongenoegen niet langs hem heen. 'Voor veel mensen is het niet te begrijpen dat je zo'n jong talent, voor wie je ook veel geld hebt betaald, naar Liverpool laat gaan, zij het voor heel veel geld', begint Frings bij de ran Bundesliga Webshow.

'Maar je moet de trainer ook begrijpen. Als een speler niet in de filosofie past, is het misschien zinvoller om hem dat te zeggen en hem vervolgens te laten bepalen of hij probeert om zich toch in de ploeg te spelen of zijn kans te wagen bij een andere club. En met Liverpool heeft hij een sensationeel goede club gevonden', aldus Frings, die het opneemt voor Bayern-coach Thomas Tuchel.

Gravenberch wordt voorzichtig gebracht: de laatste twee competitiewedstrijden leverden hem steeds een invalbeurt op, in de Europa League mocht hij 75 minuten meedoen in de uitwedstrijd bij LASK Linz. Het ligt voor de hand dat de ex-Ajacied woensdagavond in de League Cup-wedstrijd tegen Leicester City opnieuw minuten krijgt.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.