Franse media pakken uit met 'ongelooflijke comeback' van Lacazette

Reacties

Olympique Lyonnais lijkt Alexandre Lacazette binnen te hebben. De 31-jarige spits beschikt bij Arsenal over een aflopend contract en kan daardoor gratis de overstap naar zijn oude club maken.

Franse media pakken uit met 'ongelooflijke comeback' van Lacazette
© Pro Shots

L'Équipe pakt vrijdag groot uit met het nieuws dat Lacazette terug naar Lyon komt. De sportkrant noemt het 'een geweldige coup van Jean-Michel Aulas', de voorzitter van de Franse topclub. 'De ongelooflijke Gone-back', noemt het dagblad de naderende terugkeer van Lacazette, verwijzend naar de bijnaam van Lyon: Les Gones.

Lacazette vertrok in 2017 voor ruim vijftig miljoen euro van Lyon naar Londen. In dienst van Arsenal maakte hij 71 doelpunten in 206 officiële duels. Vijf jaar later staat hij voor een terugkeer naar de club van trainer Peter Bosz. Daar is Lacazette de eerste grote zomeraankoop.

De verwachting is dat zijn transfer spoedig wereldkundig gemaakt wordt, zo meldt ook onder meer RMC. Het Franse medium weet bovendien te melden dat Lacazette meer dan de helft van zijn salaris inlevert om terug te keren in Lyon: van tien miljoen naar 4,5 miljoen per jaar.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer A. Lacazette
Meer over A. Lacazette
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.