Lyon-eigenaar is Saoedi's zat: 'Hun strategie is om alles te kopen'

Reacties

John Textor, de eigenaar van Olympique Lyon, heeft zich uitgesproken tegen de enorme koopwoede die de Saoedi-Arabische clubs deze zomer in zijn greep lijkt te hebben. Niet enkel bij de absolute top van Europa, maar ook bij Lyon en Crystal Palace, één van Textors andere clubs, stroomden de aanbiedingen binnen.

Lyon-eigenaar is Saoedi's zat: 'Hun strategie is om alles te kopen'
© Pro Shots

'De Saoedi's willen alles. Ze willen mijn beste speler bij Lyon, mijn beste speler bij Crystal Palace. Het is hun strategie om alles te kopen', aldus Textor tegen het Braziliaanse Canal Do TF, vermoedelijk doelend op respectievelijk Alexandre Lacazette en Wilfried Zaha. Textor kan voorlopig rustig slapen, want het lijkt erop dat Lacazette en Zaha zelf geen trek hebben in een lucratief avontuur in het Midden-Oosten. Wel moet worden aangetekend: Zaha is volgend seizoen hoe dan ook niet meer om de week te bewonderen op Selhurst Park.

Lacazette heeft volgens RMC Sport bedankt voor de aanbieding uit Saoedi-Arabië, hij zou er op dit moment niet op zitten te wachten om daarheen te verhuizen. Na een succesvol seizoen zou de spits graag bij Lyon blijven. Ook Zaha, die transfervrij zal vertrekken bij Palace, zou een aanbieding hebben geweigerd, en niet de minste. The Guardian meldde dat de buitenspeler 35 miljoen euro per jaar kon verdienen in Saoedi-Arabië, maar niet heeft toegehapt.

Bekijk hier al onze video's
Meer Olympique Lyon
Meer over Olympique Lyon
Meer A. Lacazette
Meer over A. Lacazette
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.