Frankfurt verwacht veel van duo Castaignos en Seferovic

Reacties

Trainer Armin Veh voorziet een mooie toekomst voor Luc Castaignos bij Eintracht Frankfurt. De 22-jarige spits liet zaterdag op zijn beurt zien zich lekker te voelen in Duitsland.

Frankfurt verwacht veel van duo Castaignos en Seferovic

Zaterdag maakte Castaignos zijn eerste officiële doelpunt voor Eintracht Frankfurt. Ook al was het in het bekerduel met de amateurs van Bremen SV (0-3), de treffer was een tastbare beloning voor zijn sterke optreden. 'Ik moet mijn kansen benutten. Mijn doelpunt is goed voor het vertrouwen', zei Castaignos tegen Frankfurter Rundschau.

Zijn trainer Armin Veh heeft hoge verwachtingen van de samenwerking van Castaignos met de Zwitser Haris Seferovic. Tegen Bremen SV zochten de twee elkaar veel op. 'Ze voelen elkaar goed aan. Dat kan een goed duo worden. Ze passen bij elkaar', zei de coach, die daarbij nog opmerkte dat de twee mede door blessures een deel van de voorbereiding misten.

Ook Castaignos, die voor 2,5 miljoen euro werd overgenomen van FC Twente, voelt zich goed in het 4-4-2-systeem van Veh. 'Ik speel liever met twee spitsen dan met één, zoals in Nederland', zei de Schiedammer, die sneller dan verwacht was hersteld van een spierblessure. Zijn wissel in de tachtigste minuut was slechts een voorzorgsmaatregel. 'Mijn gezondheid is belangrijker dan mijn doelpunt.'

Zondag wacht VfL Wolfsburg als tegenstander bij zijn Bundesliga-debuut.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.