Frankfurt-spits legt Barcelona op de pijnbank met kanonskogel

Reacties

Rafael Borré stal donderdagavond de show voor Eintracht Frankfurt tegen Barcelona. De Colombiaan passeerde Barça-doelman Marc-André ter Stegen met een ongekende uithaal van afstand en stond daarna stil bij de dood van landgenoot Freddy Rincón.

Frankfurt-spits legt Barcelona op de pijnbank met kanonskogel
Barcelona
Barcelona
2 - 3
Eintracht Frankfurt
Eintracht Frankfurt

Na ruim een half uur spelen liet Borré Ter Stegen kansloos met zijn kanonskogel. De Colombiaanse spits vergrootte daarmee de zorgen voor Barcelona, dat na vier minuten op achterstand kwam na een benutte penalty van Filip Kostic (voormalig FC Groningen).

Bij het vieren van zijn doelpunt wees zestienvoudig Colombiaans international Borré naar het rugnummer 19 op zijn broekje en vouwde daarna zijn handen samen. 19 was ook het vaste rugnummer van zijn landgenoot Rincón, die donderdag aan zijn verwondingen van een auto-ongeluk overleed. Rincón speelde in Europa voor Napoli en Real Madrid. Met Colombia was hij actief op de WK's van 1990, 1994 en 1998.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.