Fränkel blijft De Graafschap trouw en verlengt contract

Linksback Purrel Fränkel heeft zijn aflopende verbintenis bij De Graafschap verlengd. De 33-jarige verdediger, die volgend seizoen aan zijn zevende jaargang voor De Superboeren begint, zette zijn handtekening onder een nieuw eenjarig contract.

Fränkel blijft De Graafschap trouw en verlengt contract

Doelman Joost Terol (30) en middenvelder Sjoerd Overgoor (21) tekenden vorige week al een nieuw contract. De Doetinchemmers willen ook verder met middenvelder Rogier Meijer. Ook hij kan voor één seizoen bijtekenen.

Technisch directeur Leen Looyen mikt deze zomer op nog minimaal vier versterkingen voor de gepromoveerde club. 'Een spits, een spelbepalende middenvelder, een linkercentrale verdediger en een tweede keeper', verklaart hij tegen Voetbal International.

'Het moeten echte versterkingen zijn, want meevoetballers hebben we al genoeg', aldus Looyen. 'We hebben weinig ruimte om te investeren. We mikken op transfervrije spelers en hopen op de hulp van externe financiers. Ook ga ik ervan uit dat we twee spelers zullen huren van grotere clubs, maar daar zullen we waarschijnlijk op moeten wachten tot vlak voor het begin van het nieuwe seizoen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen