Fraaie goal Weghorst niet genoeg: weer nederlaag voor Van Bommel

Reacties

Wout Weghorst heeft zich bij zijn eerste basisplek van de voorbereiding meteen laten zien. De spits van VfL Wolfsburg liet het publiek juichen met een fraaie treffer tegen Atlético Madrid, dat de achterstand uiteindelijk wel omdraaide.

Fraaie goal Weghorst niet genoeg: weer nederlaag voor Van Bommel
© Pro Shots

Trainer Mark van Bommel kende nog niet bepaald een sterke start bij Wolfsburg met nederlagen tegen Hansa Rostock, Holstein Kiel, Olympique Lyon en AS Monaco. Weghorst genoot van een vakantie na zijn deelname aan het EK met Oranje en viel tegen Monaco al in. Tegen Atlético zette Van Bommel hem in de basis.

Vijf minuten voor de rust opende Weghorst de score. De spits ontving een dieptepass vanuit de verdediging, controleerde de bal en gaf af op Maximilian Philipp. Weghorst kreeg de bal terug en zorgde met een stiftje over doelman Jan Oblak voor de 1-0.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Atlético knokte zich in de tweede helft echter terug. Borja Garcés tekende voor de gelijkmaker en in de slotfase was het verdediger Ricard Sánchez die de Spanjaarden alsnog de zege bezorgde. Zo verloor Van Bommel voor de vijfde keer op rij in de voorbereiding.

Bekijk hier al onze video's
Meer VfL Wolfsburg
Meer over VfL Wolfsburg
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.