Fortuna Sittard stunt met oefenzege op Bayer Leverkusen

Reacties

Fortuna Sittard heeft zaterdagmiddag een knappe oefenzege geboekt op Bayer Leverkusen. De Eredivisie-club was met 1-0 te sterk voor de ploeg van trainer Peter Bosz.

Fortuna Sittard stunt met oefenzege op Bayer Leverkusen

Het trainingscomplex van Leverkusen was zaterdag het decor van de wedstrijd tussen de nummer vier van de Bundesliga en de nummer vijftien van de Eredivisie. De Duitsers begonnen in een sterke opstelling, met onder anderen aanwinsten Kerem Demirbay en Moussa Diaby aan de aftrap. Ook bij Fortuna stond er met Alex Carbonell een nieuw gezicht in de basis.

Fortuna begon prima aan de clash met Leverkusen en kreeg via Amadou Ciss al een behoorlijke kans op de openingstreffer. Even later haalde spits Rasmus Karjalainen wel de trekker over: 1-0. Die voorsprong gaf de ploeg van nieuwe coach Sjors Ultee niet meer weg, waardoor Fortuna een knappe overwinning boekte op Leverkusen. Daley Sinkgraven was er overigens niet bij.

Karjalainen werd zo de matchwinner in Leverkusen. De 23-jarige Fin is in Sittard de opvolger van Andrija Novakovich en moet de nieuwe aanvalsleider van Fortuna worden.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Fortuna Sittard
Meer over Fortuna Sittard
Meer Bayer Leverkusen
Meer over Bayer Leverkusen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.