Fortuna betaalt salarissen, toekomst Burak Yilmaz nog onduidelijk

Reacties

Fortuna Sittard heeft de achterstallige salarissen over de maand maart uitbetaald. Dat wordt bevestigd binnen de selectie, waar onrust ontstond nadat vorige week de lonen niet werden overgemaakt.

Fortuna betaalt salarissen, toekomst Burak Yilmaz nog onduidelijk
© Pro Shots

Omdat er eerder dit seizoen ook al problemen waren met de salarisbetaling, gingen binnen de spelersgroep stemmen op om tot staking over te gaan. Zover kwam het niet, en na de uitgestelde betaling - volgens de clubleiding veroorzaakt door onvoorziene kosten - lijkt die onrust voorlopig bezworen.

Rest de vraag hoe het verder moet met Burak Yilmaz. De 37-jarige aanvoerder verraste zijn club zondagavond met wat veel weg had van een afscheidsbericht. Binnen Fortuna overheerste sindsdien onduidelijkheid over de intenties van Yilmaz. Fortuna verwacht hem vanmiddag op training, de eerste sinds de 3-1 zege op FC Groningen van afgelopen zondag. De oefensessie is besloten, zoals alle trainingen deze week.

Fortuna zal vandaag (woensdag) met Yilmaz om tafel gaan, waarna duidelijk zal worden of de Turks spits dit seizoen nog in actie zal komen voor Fortuna. Te beginnen met een uitwedstrijd tegen Ajax, komende zondag.

Zo 9 apr. 2023

Meer B. Yılmaz
Meer over B. Yılmaz
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.