Fortuna tast in het duister over opvallende boodschap Yilmaz

Reacties

Burak Yilmaz lijkt op weg naar de uitgang bij Fortuna Sittard. De Turkse aanvaller dankt via Instagram de fans van de Limburgse club.

Fortuna tast in het duister over opvallende boodschap Yilmaz
© Pro Shots
Fortuna Sittard
Fortuna Sittard
3 - 1
FC Groningen
FC Groningen

'Beste Fortuna Sittard-familie en fans; het was een groot genoegen om voor jullie te spelen. Bedankt voor alles. Ik hoop op betere en meer succesvolle jaren', stuurde Yilmaz de wereld in.

De Turkse spits beleefde een ongelukkige dag. Weliswaar was hij met Fortuna Sittard met 3-1 te sterk voor FC Groningen, bij Yilmaz zelf lukte weinig. Vanaf de tribunes klonk gedurende de wedstrijd steeds luider gefluit, en geroep om Paul Gladon. Toen de reservespits vlak voor tijd mocht invallen, reageerde het publiek afkeurend op het feit dat niet Yilmaz, maar middenvelder Kristijan Bistrović naar de kant werd gehaald. Gladon zorgde even later voor de beslissing. Yilmaz deelde mee in de feestvreugde. Na het laatste fluitsignaal liep hij wel meteen naar binnen, zonder het publiek te bedanken.

Bij Fortuna Sittard is met verbazing gereageerd op de Instagram-post van de spits. Yilmaz zelf is onbereikbaar voor commentaar, evenals andere hoofdrolspelers. Een woordvoerder zegt niet te weten hoe de woorden geïnterpreteerd moeten worden. ‘Misschien zijn ze cynisch bedoeld.’

Yilmaz tekende afgelopen zomer zeer verrassend voor vijf seizoenen bij Fortuna, met de intentie om na twee jaar als speler door te gaan in een andere rol.

© Instagram
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.