Flinke opsteker voor Ajax: Kudus maakt rentree op trainingsveld

Reacties

Ajax heeft dinsdag Mohammed Kudus verwelkomd op het trainingsveld. De Ghanese middenvelder is op de weg terug van een meniscusblessure en dat is een flinke opsteker voor de Amsterdammers.

Flinke opsteker voor Ajax: Kudus maakt rentree op trainingsveld
© Pro Shots

Kudus kwam in de zomer over van FC Nordsjælland en maakte in zijn eerste duels als speler van Ajax meteen indruk. Zo blonk de twintigjarige linkspoot uit tegen Vitesse (2-1) en was hij half oktober goed voor één goal en twee assists tegen SC Heerenveen (5-1). Drie dagen later sloeg het noodlot toe, toen Kudus al vroeg naar de kant moest in het Champions League-duel met Liverpool.

Bijna twee maanden later kan Kudus weer aan zijn rentree gaan denken. Erik ten Hag liet zaterdagavond na afloop van het thuisduel met PEC Zwolle al weten dat de zomeraanwinst op de weg terug was. 'Hij zit in zijn laatste fase van zijn revalidatie. De kans bestaat dat hij snel in actie komt', zei de trainer van Ajax op zijn persconferentie.

Nu heeft Ajax dinsdagmiddag beelden gedeeld van Kudus' terugkeer op het trainingsveld. De Amsterdammers spelen woensdag het bekerduel met FC Utrecht. Daarna wachten in de Eredivisie nog ADO Den Haag en Willem II, voordat de korte winterstop aanbreekt. PSV is op 10 januari de eerste tegenstander in het nieuwe jaar. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer M. Kudus
Meer over M. Kudus
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.