Ajax is Kudus maanden kwijt met knieblessure

Reacties

Ajax moet het voorlopig zien te redden zonder Mohammed Kudus. De middenvelder heeft woensdag tegen Liverpool een meniscusblessure opgelopen en moet geopereerd worden.

Ajax is Kudus maanden kwijt met knieblessure
© Pro Shots

Ajax-coach Erik ten Hag had voor de eerste Champions League-wedstrijd van dit seizoen een bijzondere rol in gedachten voor Kudus, maar de twintigjarige Ghanees viel al vroeg uit. Kudus kwam verkeerd neer na een duel met Liverpool-verdediger Fabinho en moest zich al in de negende minuut laten vervangen door Quincy Promes.

Kudus is donderdag onderzocht en Ajax maakt nu bekend dat de middenvelder met een knieblessure kampt. Naar verwachting is hij in elk geval voor de winterstop niet meer inzetbaar.

Het wegvallen van Kudus is een flinke domper voor Ajax. De afgelopen zomer aangetrokken technicus is een absolute aanwinst gebleken voor het elftal van Ten Hag en was afgelopen zondag nog de beste man op het veld in de 5-1 overwinning op SC Heerenveen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Poll (gesloten) Wat verwacht jij van VVV-Venlo - Ajax?
  • 7% Zege VVV-Venlo (42 stemmen)
  • 7% Gelijkspel (46 stemmen)
  • 86% Zege Ajax (537 stemmen)
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.