Fikse domper voor Klopp, die signaal afgeeft aan Ten Hag en Man Utd

Reacties

Jürgen Klopp heeft een tegenvaller te horen gekregen van zijn medische staf. De manager van Liverpool zag namelijk een vaste waarde wegvallen met een blessure. Alexis Mac Allister mist daardoor de strijd met aartsrivaal Manchester United.

Fikse domper voor Klopp, die signaal afgeeft aan Ten Hag en Man Utd
© Pro Shots
Union Sint-Gillis
Union Sint-Gillis
2 - 1
Liverpool
Liverpool

Mac Allister, die vorig jaar wereldkampioen werd met Argentinië, is dit seizoen van onschatbare waarde op het middenveld van Klopp. De Argentijnse zomeraankoop miste vanwege een schorsing één Premier League-duel, terwijl hij tot afgelopen weekend alle andere competitiewedstrijden in de basisopstelling begon.

Op bezoek bij Sheffield United raakte Mac Allister een week geleden geblesseerd, nadat hij in een duel een tik te verduren kreeg. Dat heeft Klopp aan het denken gezet. De Duitser besloot om in het midweekse Europa League-duel met Union Sint-Gillis zijn troefkaarten op zak te houden, met oog op de kraker tegen Manchester United.

De vier mastodonten van The Reds krijgen in aanloop naar de strijd met de geplaagde aartsrivaal, die onder leiding staat van manager Erik ten Hag, rust. Alisson Becker, Trent Alexander-Arnold, Mohamed Salah en Oranje-captain Virgil van Dijk zijn niet afgereisd naar België. Het kwartet mag zich alvast richten op de topper op Anfield.

Liverpool
Liverpool
0 - 0
Manchester United
Manchester United
Bekijk hier al onze video's
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.