Feyenoord ziet recorddeal Geertruida klappen

Reacties

Lutsharel Geertruida zat met zijn gedachten al in Leipzig, maar lijkt nu voorlopig toch bij Feyenoord te blijven. De Duitsers schakelen door naar Castello Lukeba van Olympique Lyon.

Feyenoord ziet recorddeal Geertruida klappen
© Pro Shots

RB Leipzig meldde zich vorige week zaterdag in Rotterdam met een bod dat het transferrecord van Orkun Kökcü naar Benfica - 25 + 5 miljoen - kon breken. Volgens ingewijden lag er een voorstel van rond de dertig miljoen euro, dat met bonussen nog iets verder kon oplopen. Dat Feyenoord zelf al rekening hield met een vertrek van de multifunctionele verdediger bleek uit het feit dat Geertruida begin deze week de training afwerkte met de reserves.

Voor Geertruida moet het – voorlopig – afketsen van een transfer hard aankomen. Hij stond open voor de volgende stap in zijn ontwikkeling, nadat hij eerder al international werd van het Nederlands elftal.

Intussen neemt Feyenoord wel Bart Nieuwkoop over van Union Sint-Gilloise. Met hem erbij, Marcus Pedersen en Geertruida, die dus lijkt te blijven, heeft de club nu drie rechtsbacks, hoewel de laatste ook bewezen heeft uitstekend te kunnen spelen als centrale verdediger.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.