Feyenoord wint slag om Beelen: contract voor vier jaar

Reacties

Feyenoord heeft Thomas Beelen definitief vastgelegd. De verdediger komt over van PEC Zwolle en had de clubs in Nederland voor het uitkiezen. Hij tekent echter een vierjarig contract bij Feyenoord. Afgelopen zaterdag werd via VI al duidelijk dat de clubs een akkoord hadden bereikt over Beelen.

Feyenoord wint slag om Beelen: contract voor vier jaar
© Pro Shots

Het is bijzonder snel gegaan met de mandekker van PEC. Beelen debuteerde aan het einde van het seizoen 2021/22 voor PEC in de Eredivisie en in de voorbereiding van het vorige seizoen veroverde hij een basisplek. Vervolgens verlengde PEC het contract van Beelen.

De doorbraak van Beelen leidde tot veel interesse. Zo hadden naast Feyenoord ook AZ, FC Twente en PSV serieuze interesse in de 22-jarige verdediger. De Eindhovenaren plaatsten zelfs een bod van 2,5 miljoen euro op Beelen, maar daar ging PEC niet mee akkoord.

Duidelijk was wel dat Beelen de stap wilde maken. Dit legt hij ook uit op de site van Feyenoord. 'Feyenoord is een topclub in Nederland, vorig seizoen kampioen geworden en gaat de Champions League in. Het is snel gegaan voor mij, maar soms komen er kansen voorbij die je niet kunt laten liggen. Ik denk dat ik me nog goed verder kan ontwikkelen en kijk ernaar uit om hier mijn plekje te vinden.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.