Feyenoord en PEC Zwolle akkoord over transfer Beelen

Reacties

PEC Zwolle en Feyenoord hebben een akkoord bereikt over de transfer van Thomas Beelen. De 22-jarige verdediger volgt in het spoor van Thomas van den Belt naar Rotterdam-Zuid.

Feyenoord en PEC Zwolle akkoord over transfer Beelen
© Pro Shots

Beelen debuteerde aan het einde van het seizoen 2021/22 voor PEC Zwolle in de Eredivisie. Op de laatste speeldag, tegen PSV, gunde Dick Schreuder hem zelfs een basisplaats als middenvelder. In de zomer tekende hij vervolgens pas zijn eerste profcontract in Zwolle.

In de voorbereiding van vorig jaar veroverde Beelen vervolgens een vaste plek als inschuivende centrale man in de driemansdefensie van PEC. Daar maakte hij dusdanig veel indruk dat de club hem in september alweer een opgewaardeerd contract tot medio 2025 voorschotelde.

Daar plukt PEC deze zomer de vruchten van. FC Twente, AZ en PSV hadden ook serieuze belangstelling voor Beelen, maar Feyenoord wordt de nieuwe club van de jonge verdediger. VI meldde vorige week al dat de Rotterdammers serieuze interesse hadden en nu is er een akkoord bereikt met de Zwollenaren.

Video-analyse: dit zien topclubs in Thomas Beelen:

Een tactische blik op de rol van Beelen bij PEC

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer PEC Zwolle
Meer over PEC Zwolle
Meer T. Beelen
Meer over T. Beelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.