Feyenoord tegen het Lyon van Bosz: profiteer van fraaie odds

ADVERTORIAL – Voor Feyenoord staat vanmiddag de grootste oefenwedstrijd tot nu toe in deze voorbereidingsperiode op het programma. Het Olympique Lyon van Peter Bosz komt op bezoek in De Kuip. Wat verwacht jij? Speel mee bij Unibet!

Feyenoord tegen het Lyon van Bosz: profiteer van fraaie odds
© Pro Shots

Luis Sinisterra werd verkocht aan Leeds United, Tyrell Malacia ging naar Manchester United en in de oefenreeks werd door Feyenoord met 7-0 verloren van FC Kopenhagen en met 4-0 verloren van Union Sint-Gillis. Van een ideale voorbereiding op het nieuwe seizoen is in Rotterdam nog geen sprake. Tóch is er weer hoop in De Kuip. Met Javairô Dilrosun is een beloftevolle aanvaller gekocht en Danilo Pereira moet als spits voor doelpunten gaan zorgen. Trainer Arne Slot slaagde er vorig seizoen bovendien ook in om snel progressie te boeken met een selectie die mankementen had bij de seizoenstart.

Tegen Lyon moeten de contouren van het vernieuwde Feyenoord zichtbaar worden. In De Kuip wil de ploeg van Slot de hoop op een mooi seizoen extra leven inblazen. Gaat dat lukken ten koste van de Fransen? De quotering voor een overwinning van Feyenoord is 3.40.

Met oude bekenden terug bij de selectie wil Lyon de weg omhoog inslaan na de teleurstellende achtste plaats van vorig seizoen in de Ligue 1. Corentin Tolisso werd als ster uit de eigen opleiding vijf jaar geleden nog voor meer dan veertig miljoen euro verkocht aan Bayern München en is nu transfervrij teruggekeerd. Ook de door Lyon opgeleide Alexandre Lacazette keerde transfervrij huiswaarts. De spits die in 2017 voor meer dan vijftig miljoen euro werd gekocht door Arsenal heeft vijf seizoenen in Londen achter de rug.

Denk jij dat Lyon een maatje te groot is voor Feyenoord? Inzetten op een overwinning van de ploeg van Bosz kan je 1.90 keer de inleg opleveren. Of vind je het lastig de winnaar te voorspellen en verwacht je gewoon een spectaculaire oefenwedstrijd? De quotering voor drie goals of meer is 1.52. In alle oefenwedstrijden van Feyenoord en Lyon tot nu toe deze zomer werd minstens drie keer gescoord.

Pre-packs Unibet:
- Beide teams scoren en minstens drie doelpunten: 1.78
- Beide teams scoren, Lyon wint en minstens drie doelpunten: 3.30

Nog geen speler van Unibet? Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder is er een speciale welkomstbonus: na een eerste weddenschap van minstens 10 euro komen Free Bets ter waarde van in totaal 40 euro beschikbaar.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's