Feyenoord op Rapport: hoogste cijfers voor Dilrosun en Jahanbakhsh

Na de voetbalshow in De Kuip van Feyenoord tegen Sturm Graz (6-0) is een 6,5 het laagste cijfer voor een speler van de Rotterdammers. Javairô Dilrosun en Alireza Jahanbakhsh zijn met een 8 de uitblinkers bij de ploeg van Arne Slot.

Feyenoord
Feyenoord
6 - 0
Sturm Graz
Sturm Graz

Jahanbakhsh maakte tegen Sturm Graz zijn eerste doelpunten van het seizoen en was na rust zelfs nog dicht bij een hattrick, ware het niet dat de goal werd afgekeurd wegens een overtreding van Oussama Idrissi, die een 7,5 krijgt. De Marokkaanse linksbuiten scoorde eveneens en maakte in de eerste helft ook indruk met twee hakballetjes.

Als nummer 10 maakte ook Dilrosun indruk. De 24-jarige Amsterdammer scoorde zelf niet, maar was wel bij veel aanvallen betrokken. Ook gaf hij de assist bij de 4-0 van Jahanbakhsh. Verder krijgen alleen doelman Bijlow (6,5) en verdedigers Marcus Pedersen (7), Gernot Trauner (7) en Quilindschy Hartman (7) geen 7,5 op wat een geslaagde avond voor Feyenoord was.