Feyenoord neemt voorlopige beslissing over Jahanbakhsh en Lamprou

Reacties

Feyenoord heeft de opties in de aflopende contracten van Alireza Jahanbakhsh en Kostas Lamprou niet gelicht. Dat heeft de club maandag laten weten.

Feyenoord neemt voorlopige beslissing over Jahanbakhsh en Lamprou

Volgens de cao-verplichtingen moeten clubs vóór 1 april formeel laten weten of aflopende contracten wel of niet worden verlengd en of eventuele opties worden gelicht. Feyenoord had de mogelijkheid om de aflopende contracten van Jahanbakhsh en Lamprou te verlengen, maar heeft ervoor gekozen dat voorlopig niet te doen.

Dat wil niet zeggen dat beide spelers komende zomer vertrekken uit Rotterdam. De nummer twee van de Eredivisie kan op een later moment nog met Jahanbakhsh en Lamprou op tafel gaan om een nieuwe verbintenis af te sluiten. Het is nog niet bekend of dat daadwerkelijk gaat gebeuren.

Jahanbakhsh kwam in de zomer van 2021 over van Brighton & Hove Albion, maar is zijn basisplaats in De Kuip verloren. Lamprou keerde voorafgaand aan het huidige seizoen terug bij Feyenoord, dat de sluitpost overnam van Willem II. De Griekse doelman is na Justin Bijlow en Timon Wellenreuther de derde keus onder de lat.

Met Anis Hadj Moussa heeft Feyenoord een nieuwe vleugelspeler op het oog. Hieronder lees je meer over de interesse in de Algerijn.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.