Feyenoord nadert recorddeal met RB Leipzig

Reacties

RB Leipzig heeft de druk opgevoerd op Feyenoord in een poging Lutsharel Geertruida over te nemen. De Duitsers zijn bereid dertig miljoen euro te betalen voor de multifunctionele verdediger, hoewel de club dat bod nog niet heeft gezien. De transfersom is dan nog exclusief bonussen.

Feyenoord nadert recorddeal met RB Leipzig
© Pro Shots

Voor Feyenoord zou het daarmee een absolute recorddeal betekenen. Die staat nu nog op naam van Orkun Kökçü die voor 25 miljoen plus vijf miljoen aan haalbare bonussen naar Benfica vertrok. Niettemin staat de kampioen (nog) niet te springen Geertruida te verkopen. Als vice-aanvoerder is een zeer belangrijke speler in het elftal van trainer Arne Slot. Hij ontwikkelde zich afgelopen seizoen tot international van het Nederlands elftal.

Ook voor komend seizoen ziet de club voor Geertruida een belangrijke rol, zeker met het oog op de Champions League. Komende dagen wordt duidelijk of Feyenoord het bod van Leipzig accepteert. 'De interesse is zeer serieus, maar dat was het al een tijdje', is alles wat algemeen en technisch directeur Dennis te Kloese erover wil zeggen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.