Feyenoord met Dessers naar Israël, drietal keert terug in selectie

Reacties

Feyenoord reist met een selectie van negentien spelers af naar Israël voor de Conference League-wedstrijd tegen Maccabi Haifa. Cyriel Dessers zit voor het eerst bij de wedstrijdselectie, Reiss Nelson en Alireza Jahanbakhsh ontbreken.

Feyenoord met Dessers naar Israël, drietal keert terug in selectie
© Pro Shots
Maccabi Haifa
Maccabi Haifa
0 - 0
Feyenoord
Feyenoord

Dat Jahanbakhsh er niet bij is, is geen verrassing. Feyenoord liet eerder al weten dat de Iraniër buiten de wedstrijdselectie wordt gehouden omdat sporters uit Iran niet tegen clubs uit Israël mogen uitkomen. Nelson, die gehuurd wordt van Arsenal, is nog niet wedstrijdfit en gaat dus niet mee met de groep van trainer Arne Slot.

Dessers is er wel bij en dat is voor het eerst. Daarnaast kan Slot een beroep doen op Luis Sinisterra, die na interlandverplichtingen met Colombia meteen weer aansloot bij de selectie van Feyenoord. João Teixeira, Marcos Senesi en Lutsharel Geertruida keren terug na blessureleed.

De selectie van Feyenoord: Bijlow, Marciano, Troost, Pedersen, Geertruida, Senesi, Malacia, Sinisterra, Kökcü, Linssen, Aursnes, Trauner, Teixeira, Bannis, Hendriks, Til, Toornstra, Dessers, Hartjes.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.