Feyenoord komt met statement na 'teleurstellende organisatie van Marseille'

Reacties

Feyenoord gaat zijn ongenoegen over hoe Olympique Marseille de organisatie rondom de uitwedstrijd in Frankrijk heeft aangepakt nogmaals aankaarten bij de UEFA. De Rotterdammers uitten eerder al hun zorgen over het plan van aanpak van Marseille en zagen het donderdag flink mis gaan.

Feyenoord komt met statement na 'teleurstellende organisatie van Marseille'
© Pro Shots
Olympique Marseille
Olympique Marseille
0 - 0
Feyenoord
Feyenoord

In een statement op de clubwebsite schrijft Feyenoord dat het teleurgesteld is in de gang van zaken als het gaat om de organisatie rondom de fanzone en het bezoeken van de wedstrijd in Marseille. 'Helaas heeft een deel van de supporters lang niet alles van de wedstrijd in het stadion kunnen zien, vanwege het ronduit slechte verloop van de instroom vooraf in het uitvak.' Feyenoord schrijft dat lang niet iedereen op tijd binnen was voor de wedstrijd en dat het daarvoor ook mis was gegaan in de fanzone.

'Waar supporters toen het noodweer uitbrak de dupe werden van de agressieve houding van de autoriteiten. Tot overmaat van ramp verliep ook de uitstroom van supporters bij het uitvak verre van vlekkeloos, waardoor velen tot diep in de nacht vast hebben gezeten in het stadion.' Feyenoord wijst erop dat supporters gevaar hebben gelopen en de wedstrijddag niet beleefd hebben zoals dat hoort.

'Alles bij elkaar heeft het bij jullie begrijpelijk voor veel stress en frustratie gezorgd. We zullen de ondermaatse aanpak zeker nog onder de aandacht brengen van de UEFA. Voor nu wensen we iedereen een goede en veilige reis naar huis en zeg ik nogmaals: dank voor jullie steun!', zo schreef algemeen directeur Dennis te Kloese in een persoonlijke mail naar supporters die aanwezig waren in Marseille.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.