Feyenoord en Ajax op Rapport: dieprode cijfers aan Amsterdamse zijde

Reacties

Feyenoord heeft Ajax zondagmiddag een regelrechte blamage bezorgd in De Klassieker. Wie blonken uit aan Rotterdamse zijde en wie zakten het diepst door het ijs bij de bezoekers? De rapportcijfers na een topper die niet snel vergeten zal worden.

Feyenoord en Ajax op Rapport: dieprode cijfers aan Amsterdamse zijde
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
6 - 0
Ajax
Ajax

Bij de Ajacieden die het laagst werden beoordeeld, zitten twee spelers die juist het voortouw moeten nemen: Steven Bergwijn en Jorrel Hato. Bergwijn was aanvallend onmachtig en verliet een kwartier voor het einde gefrustreerd het veld. De achttienjarige Hato ging onder meer in de fout bij het tweede doelpunt van Yankuba Minteh. Hato kreeg met een 2,5 het laagste cijfer. Bergwijn kreeg een 3, net als Ahmetcan Kaplan, Mika Godts, Kristian Hlynsson, invaller Branco van den Boomen en trainer John van t' Schip.

De buitenspelers van Feyenoord lieten zondag zien waar ze toe in staat zijn, nadat ze eerder dit seizoen veel kritiek kregen. Igor Paixão en Minteh scoorden allebei twee keer en waren voortdurend gevaarlijk. Minteh kreeg met een 9 het hoogste cijfer, Paixão is beloond met een 8,5.

Feyenoord Nederland

Ajax Nederland

Ajax Nederland

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.