Feyenoord dreigt twaalf spelers te missen tegen PSV

Feyenoord dreigt zaterdag tegen PSV in de strijd om de Johan Cruijff Schaal liefst twaalf spelers te missen. Coach Gertjan Verbeek heeft in ieder geval al een streep moeten halen door de namen Jonathan De Guzman, Roy Makaay, Andwélé Slory, Theo Lucius, Karim El Ahmadi en Sherif Ekramy.

De Guzman (lies), Makaay (voet), Slory (hamstring), Lucius (hamstring), El Ahmadi (lies) en Ekramy (heup) zijn allen nog te geblesseerd om in actie te komen. Zo zal Makaay nog zes weken nodig hebben om te genezen van de breuk in zijn rechtervoet.

Daarnaast heeft coach Gertjan Verbeek zes spelers van wie het onduidelijk is of ze zaterdag kunnen meedoen. Voor Kevin Hofland (nog niet fit na enkelblessure), Leroy Fer (lies) en Kermit Erasmus (bovenbeen) lijkt het duel met PSV te vroeg te komen.

Verbeek mag nog hoop hebben dat hij kan beschikken over de licht geblesseerde Jon Dahl Tomasson, Danny Buijs en Nick Hofs. Tomasson viel woensdag tijdens Denemarken-Spanje uit nadat hij een klap op zijn borst had gehad, Buijs en Hofs hebben kleine pijntjes overgehouden aan de oefennederlaag tegen BVV Barendrecht van afgelopen dinsdag.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen