Feyenoord beloont zijn jongste debutant ooit

Reacties

Antoni Milambo heeft bij Feyenoord zijn krabbel gezet onder een nieuwe verbintenis. Met een contract tot medio 2027 heeft het achttienjarige talent een beloning gekregen voor zijn sterke ontwikkeling.

Feyenoord beloont zijn jongste debutant ooit
© Pro Shots

Het vorige contract van Milambo liep nog door tot de zomer van 2025, maar de Rotterdammers zagen dus voldoende reden om dat open te breken. De jonge middenvelder maakte begin dit seizoen officieel de stap naar de A-selectie. Op 12 augustus 2021 beleefde Milambo al zijn debuut in het eerste elftal. Hij werd op die dag met zijn zestien jaar en 131 dagen de jongste debutant ooit bij Feyenoord.

Dit seizoen kwam Milambo tot drie optredens in de Eredivisie en mocht hij van Arne Slot twee keer invallen in de groepsfase van de Champions League. De tiener ziet zijn nieuwe contract als een volgende blijk van vertrouwen, laat hij weten via de clubsite. 'Deze contractverlenging, de manier waarop de club met mij en mijn ontwikkeling bezig is: dat alles geeft mij een extra bevestiging dat ik hier op de juiste plek ben om mezelf verder te ontwikkelen', aldus Milambo.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.