FC Utrecht verhuurt spits opnieuw: 'Het was een makkelijke keuze'

Reacties

Nick Venema maakt het seizoen af bij VVV-Venlo. De club uit Limburg maakt bekend dat men de spits voor de rest van het voetbaljaar huurt van FC Utrecht.

FC Utrecht verhuurt spits opnieuw: 'Het was een makkelijke keuze'
© Pro Shots

De 22-jarige Venema komt uit de jeugdopleiding van FC Utrecht en maakte in februari 2017 zijn debuut in het eerste elftal. In 28 wedstrijden kwam Venema tot zeven doelpunten. Hij werd al uitgeleend aan Almere City en NAC Breda en gaat nu dus op voor zijn derde verhuurperiode. Venema's contract in De Galgenwaard loopt nog tot medio 2023 door.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'De gesprekken waren zo goed dat het een makkelijke keuze was. Ik stond open voor een verhuurperiode en dan is VVV natuurlijk een hele mooie club. Ik heb laatst al mogen scoren in Venlo en ik kijk ernaar uit om dat in de tweede seizoenshelft namens VVV te gaan doen', aldus Venema op de clubwebsite van VVV.

Guus Hupperts
Tegenover de komst van Venema staat het vertrek van Guus Hupperts. De 29-jarige rechtsbuiten kwam dit seizoen pas vier keer in actie en heeft zijn contract in onderling overleg laten ontbinden. Eerder speelde Hupperts voor KSC Lokeren, AZ, Willem II en Roda JC Kerkrade.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.