FC Utrecht strikt Iqbal: 'Kan niet wachten om te beginnen'

Reacties

Zidane Iqbal heeft zijn vertrek bij Manchester United aangekondigd. Het twintigjarige talent is hard op weg naar FC Utrecht.

FC Utrecht strikt Iqbal: 'Kan niet wachten om te beginnen'
© Pro Shots

Iqbal kwam in 2012 in de jeugdopleiding van Manchester United. Hij maakte steevast deel uit van de selectie van Erik ten Hag, maar vindt het nu tijd voor een nieuwe stap in zijn carrière. Het toptalent heeft gekozen voor Utrecht, dat stunt met zijn komst.

'Emoties kunnen vaak niet in woorden worden omschreven, maar ik ga mijn best doen. Manchester United is sinds mijn vijfde mijn thuis. Deze club heeft me gemaakt tot de persoon die ik nu ben. Ik heb zoveel geweldige herinneringen overgehouden aan de vijftien jaar die ik hier heb gespeeld. Ik zal altijd supporter blijven en van deze club houden', zegt Iqbal in een afscheidsbericht via zijn social media.

'De tijd is gekomen om een nieuwe stap te zetten, een waar ik niet op kan wachten. Ik zal mezelf net zo hard inzetten als ik tot nu toe gedaan heb. Dit is een perfecte kans voor mij en ik kan niet wachten om te beginnen', besluit Iqbal. De verwachting is dat Iqbal op korte termijn zijn handtekening zet onder een contract voor vier jaar bij Utrecht.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Zidane Iqbal
Meer over Zidane Iqbal
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.