FC Utrecht stunt: Iqbal van Manchester United naar de Galgenwaard

Reacties

FC Utrecht gaat de selectie zeer waarschijnlijk versterken met Zidane Iqbal. Het twintigjarige talent van Manchester United komt op korte termijn naar de Domstad, zo is de verwachting.

FC Utrecht stunt: Iqbal van Manchester United naar de Galgenwaard
© Pro Shots

Utrecht zat al langer achter Iqbal aan en lijkt nu beet te hebben. De club is er met Manchester United in hoofdlijnen uit over een transfer van Iqbal, die een contract voor vier seizoenen kan tekenen bij Utrecht. De verwachting is dat de overgang op korte termijn definitief wordt gemaakt. Iqbal is in ieder geval al medisch gekeurd. 

Iqbal is een twintigjarige middenvelder die zijn debuut in de hoofdmacht in 2021 maakte doen hij vlak voor tijd inviel in een Champions League-duel met Young Boys. Tot meer optredens kwam het tot dusver niet, maar hij werd door Erik ten Hag wel regelmatig bij de selectie van de hoofdmacht gehaald. Utrecht haalt Iqbal voor de positie van verdedigende middenvelder.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.