FC Utrecht slaat opnieuw toe en houdt ook Hoogma binnenboord

Reacties

Justin Hoogma speelt ook komend seizoen bij FC Utrecht. De 22-jarige verdediger werd afgelopen jaargang gehuurd van 1899 Hoffenheim en dat gebeurt komend jaar opnieuw. De Duitse club verlengde daarnaast zijn contract met één jaar tot medio 2022.

FC Utrecht slaat opnieuw toe en houdt ook Hoogma binnenboord
© Pro Shots

'Justin was afgelopen seizoen een vaste waarde in het elftal', vertelt technisch directeur Jordy Zuidam op de clubwebsite. 'Hij heeft laten zien een meerwaarde te zijn met zijn voetballend vermogen, coaching en verdedigende kwaliteiten. We willen verder bouwen op hetgeen afgelopen seizoen is neergezet, dus we zijn er blij mee dat Justin onze selectie ook in het seizoen 2020/21 versterkt.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Hoogma brak bij Heracles Almelo door en maakte in 2017 de overstap naar Hoffenheim. Door de Duitse subtopper werd hij vervolgens verhuurd aan Sankt Pauli en vorig jaar aan Utrecht. In totaal heeft hij ruim tachtig wedstrijden in eerste elftallen achter zijn naam staan, waaronder zes optredens voor Hoffenheim. Hoogma kwam afgelopen seizoen tot 23 optredens in de Eredivisie.

Eerder op de dag maakte Utrecht al bekend dat Emil Bergström per direct terugkeerde van een verhuurperiode aan FC Basel. De 27-jarige Zweed verlengde tevens zijn contract met een seizoen tot medio 2022. Trainer John van den Brom wil zijn selectie zo veel mogelijk intact houden.

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Utrecht
Meer over FC Utrecht
Meer J. Hoogma
Meer over J. Hoogma
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.