FC Utrecht denkt aan oude bekende Vorm

Reacties

Het is niet ondenkbaar dat Michel Vorm (35) deze zomer terugkeert bij FC Utrecht. De Domstedelingen houden rekening met een mogelijk vertrek van David Jensen en zouden dan graag een ervaren doelman achter Maarten Paes (21) willen hebben.

FC Utrecht denkt aan oude bekende Vorm

FC Utrecht-trainer John van den Brom verraste dit weekend door David Jensen te slachtofferen. De doelman kreeg zaterdag na de training te horen dat niet hij maar de jonge doelman Maarten Paes voorlopig eerste keuze zou worden. Jensen verliet het trainingscomplex van de Domstedelingen en werd vervolgens uit de selectie gelaten voor het duel met ADO Den Haag. Hij kreeg enkele dagen de tijd om het nieuws te laten bezinken.

Van den Brom geeft voorlopig het vertrouwen aan de pas 21-jarige Nijmegenaar Paes. De doelman van Jong Oranje wordt gezien als een groot keeperstalent en maakte tegen ADO direct een goede indruk. Na afloop werd Van den Brom gevraagd of Jensen met ingang van komend weekend tweede doelman zou worden. De trainer antwoordde bevestigend.

Echter wordt er serieus rekening mee gehouden dat de 27-jarige Deen, die veel steunbetuigingen kreeg uit de kleedkamer, nog voor 1 september vertrekt. Mocht FC Utrecht Jensen kunnen verkopen, dan denkt het aan een ervaren tweede doelman. Er wordt in dat oogpunt serieus gedacht aan Michel Vorm. De inmiddels 35-jarige doelman is sinds afgelopen zomer transfervrij.

Tottenham Hotspur besloot afgelopen voorjaar het contract van de keeper uit IJsselstein niet te verlengen en sindsdien heeft de voormalig international geen club meer. Het zou een buitenkansje kunnen betekenen voor FC Utrecht, dat naast Paes ook met Thijmen Nijhuis (21) nog een beloftevolle doelman onder contract heeft staan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer M. Vorm
Meer over M. Vorm
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.