Van den Brom slachtoffert FC Utrecht-doelman Jensen

Reacties

David Jensen is niet langer de eerste doelman van FC Utrecht. De 27-jarige doelman is door trainer John van den Brom gepasseerd na zijn teleurstellende optredens in de voorronde van de Europa League.

Van den Brom slachtoffert FC Utrecht-doelman Jensen

Jensen kwam in 2016 naar de Domstad en veroverde in zijn eerste seizoen een basisplaats na een blessure van Robbin Ruiter. Die plek onder de lat gaf hij vervolgens niet meer weg: de keeper heeft inmiddels 111 officiële optredens voor Utrecht achter zijn naam.

Afgelopen seizoen toonde Dick Advocaat al meerdere malen zijn onvrede over Jensen en ook dit seizoen is de Deen niet goed begonnen. In het tweeluik met Zrinjski Mostar maakte hij een onzekere indruk en dat heeft Van den Brom doen besluiten om hem te passeren.

Bij de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag krijgt Maarten Paes de voorkeur. De 21-jarige sluitpost geldt als een groot talent in de Domstad. Jensen heeft twee dagen vrij gekregen van Van den Brom en hoeft zich pas dinsdag weer te melden bij de club.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Utrecht
Meer over FC Utrecht
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.