FC Utrecht-captain Janssen blijft strijdbaar ondanks doemscenario

Reacties

FC Utrecht-aanvoerder Willem Janssen heeft een kruisband gescheurd tijdens het bekerduel van afgelopen dinsdag met FC Eindhoven. Dat heeft onderzoek in het ziekenhuis donderdag uitgewezen.

FC Utrecht-captain Janssen blijft strijdbaar ondanks doemscenario
© Pro Shots

Trainer John den Brom liet gisteren op zijn persconferentie ook al weten dat Janssen een zware blessure had opgelopen en dat de 33-jarige verdediger de rest van het seizoen zo goed als zeker niet meer in actie zou kunnen komen. De exacte diagnose was toen echter nog niet duidelijk.

Een dag later maakt Utrecht die alsnog bekend via de clubwebsite. 'Gisteren ben ik in het ziekenhuis geweest voor onderzoek bij een specialist, waar is geconstateerd dat ik mijn kruisband heb gescheurd en hieraan geopereerd zal moeten worden', zegt Janssen vrijdagochtend.

Ondanks die enorme domper blijft de captain van de Domstedelingen strijdbaar. 'De komende periode ga ik keihard aan de slag om goed te herstellen, ik ben vastbesloten om weer helemaal op mijn oude niveau terug te komen en weer wedstrijden te kunnen gaan spelen.'

Voor Janssen is het al de tweede keer in zijn loopbaan dat hij een kruisbandblessure heeft opgelopen. In september 2013 sloeg het noodlot kort na zijn komst naar Utrecht ook al toe. Het hele seizoen 2013/14 ging toen aan hem voorbij. Van den Brom liet al weten een vervanger te willen aantrekken.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Utrecht
Meer over FC Utrecht
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.