FC Twente-NEC stilgelegd om beker bier op veld

Reacties

De wedstrijd tussen FC Twente en NEC is vrijdag kort na de tweede goal van de thuisploeg gestaakt. Bij het vieren van de 2-0 belandde er een beker bier op het veld, waarna scheidsrechter Danny Makkelie de spelers naar binnen sommeerde.

FC Twente-NEC stilgelegd om beker bier op veld
© Pro Shots
FC Twente
FC Twente
4 - 0
N.E.C.
N.E.C.

Twente had in het eerste uur van de wedstrijd tegen NEC geen kind aan de Nijmegenaren. Václav Cerny had de score in de eerste helft al geopend met een kopbal en was met een fabelachtige pass verantwoordelijk voor de assist op de 2-0. Virgil Misidjan was het eindstation van de counter en rondde af.

Terwijl de spelers van Twente de treffer vierden voor het eigen publiek, vloog er een beker bier richting het veld. De arbitrage merkte dat op en volgde daarna de nieuwe regels van de KNVB. De spelers gingen tijdelijk naar de catacomben.

'Ik heb het niet gezien, maar mijn assistent wel en de VAR checkt de beelden. Cillessen ontweek de beker net. Gelukkig, want anders waren we nu klaar geweest', zei Makkelie tegen ESPN. 'We hebben dit met z'n allen afgesproken. Dan kun je zeggen: een beker of drie bekers? Maar we moeten ergens een grens trekken. Dit moet gewoon niet gebeuren.'

Volg het restant van de wedstrijd in VI Live:

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Twente
Meer over FC Twente
Meer NEC
Meer over NEC
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.