FC Twente heeft met Sem Steijn zijn 'ideale voetballer' binnen

Reacties

FC Twente heeft de transfer van Sem Steijn afgerond. De twintigjarige middenvelder komt, zoals VI eerder al meldde, in de zomer transfervrij over van ADO Den Haag en werd dinsdag gepresenteerd in De Grolsch Veste.

FC Twente heeft met Sem Steijn zijn 'ideale voetballer' binnen
© FC Twente

'Sem is een frisse speler met de goede mentaliteit, een positieve jongen', laat technisch directeur Jan Streuer optekenen via de officiële kanalen van FC Twente.

'Sem is een aanvallende middenvelder die veel in de zestien meter van de tegenstander komt en scorend vermogen heeft. Voor FC Twente is Sem een ideale voetballer; een talentvolle Nederlandse transfervrije speler die zich bij ons verder wil ontwikkelen. Wij verwachten dat hij dat bij FC Twente gaat doen.'

Steijn, die tot medio 2025 tekende met een optie op nog een jaar, bezet met dertien goals de gedeelde zesde plaats op de topscorerslijst in de Keuken Kampioen Divisie. De zoon van Maurice Steijn geeft aan dat hij tijdens de gesprekken met de Tukkers een 'goed gevoel en vertrouwen' kreeg.

'Ik ben denk ik een speler die past bij FC Twente. Ik heb bijna altijd voor ADO Den Haag gespeeld en wil dit seizoen nog met de club spelen voor promotie en belangrijk zijn voor het team. Daarna gaat de focus op FC Twente.'

Voor zijn periode bij ADO Den Haag diende de middenvelder VVV-Venlo en Al Wahda FC.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.