FC Groningen verkoopt ook Celta een nee: Strand Larsen aangeslagen

Reacties

Enkele dagen voor het sluiten van de transferwindow heeft FC Groningen opnieuw een gegadigde voor spits Jørgen Strand Larsen de deur gewezen.

FC Groningen verkoopt ook Celta een nee: Strand Larsen aangeslagen
© Pro Shots

Celta de Vigo meldde zich afgelopen weekend bij FC Groningen. De Galiciërs koppelden daar een voorstel aan met een totale waarde van tien miljoen euro, dat door FC Groningen is afgeslagen.

De afgelopen weken kregen Bologna en Middlesbrough met hun biedingen ook al nul op het rekest bij FC Groningen. Ook andere geïnteresseerde clubs kwamen niet aan tafel bij technisch directeur Mark-Jan Fledderus. Nu is een bieding van Celta dus verworpen.

'We zijn heel teleurgesteld over hoe Mark-Jan Fledderus en FC Groningen deze zomer zijn omgesprongen met de biedingen', reageert Strand Larsens agent Tore Pedersen. 'Toen Jørgen vorig seizoen rond deze tijd buiten het elftal viel, hebben we niet ons eigen plan getrokken, maar zijn we samen opgetrokken met de club. In dat licht is de houding van de club nu erg teleurstellend.'

Strand Larsen (22) sprak zich enkele weken geleden al uit over de in zijn ogen respectloze houding van FC Groningen. De spits heeft bij de noorderlingen nog een tweejarig contract, met daarin een optie op nog een extra seizoen.

Mark-Jan Fledderus had geen behoefte te reageren op de uitlatingen van Pedersen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Groningen
Meer over FC Groningen
Meer J. Larsen
Meer over J. Larsen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.