Celta de Vigo in de markt voor Strand Larsen

Reacties

Het transferspel rond Jørgen Strand Larsen is nog altijd niet gespeeld. Celta de Vigo is volgens Spaanse bronnen in de markt voor de 22-jarige spits van FC Groningen.

Celta de Vigo in de markt voor Strand Larsen
© Pro Shots

Celta heeft zeer serieuze interesse in de Noorse spits, die de afgelopen periode meermaals heeft laten doorschemeren dat hij zich klaar voelt voor een stap omhoog. Over de wijze waarop FC Groningen de afgelopen weken geïnteresseerde partijen afwimpelde uitte hij onlangs zijn ongenoegen.

'Wellicht krijg ik de kans op een mooie stap de komende weken nog en op dat moment hoop ik dat FC Groningen het deze keer wél op een juiste manier behandelt', zei de Noorse spits toen. Of FC Groningen zich die woorden van Strand Larsen heeft aangetrokken gaat nu blijken met de concrete belangstelling van Celta.

Technisch directeur Mark-Jan Fledderus van FC Groningen liet de afgelopen periode diverse malen weten dat hij Strand Larsen alleen wil verkopen als de hoofdprijs op tafel komt. De aanvaller kwam in 2020 voor ruim één miljoen euro over van Sarpsborg.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.