FC Groningen 'strikt' ook Madueke: 'I signed a new player!'

Reacties
FC Groningen 'strikt' ook Madueke: 'I signed a new player!'
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De zomer is nog niet eens begonnen, maar FC Groningen verzekerde zich al van de komst van Alex Mortensen, Nordin Musampa, Ragnar Oratmangoen, Joey Pelupessy en Liam van Gelderen. Ook Michael Verrips is op weg naar het noorden. Als het aan Cyril Ngonge ligt, komt er ook nog een aanvaller bij.

De 21-jarige rechtsbuiten publiceert op zijn eigen socialmediaccounts een foto waarop hij samen te zien is met Noni Madueke. Buiten de lijnen zijn Ngonge en Madueke goede vrienden.

'I signed a new player’, grapt de Belg, die de PSV'er voor de foto ook even liet poseren in een tenue van FC Groningen. De Trots van het Noorden reageert met een knipoog op het bericht van Ngonge: 'Goed bezig'. Ook op Instagram valt de grap in de smaak. Zo schrijft verdediger Melayro Bogarde: 'Ahaha je pakt me.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.