Slagvaardig FC Groningen pakt door: Verrips op weg naar de Euroborg

Reacties

FC Groningen gaat zijn keeperskorps uitbreiden. De noorderlingen zijn volgens bronnen dichtbij het vastleggen van doelman Michael Verrips.

Slagvaardig FC Groningen pakt door: Verrips op weg naar de Euroborg
© Pro Shots

Verrips (25) speelde het afgelopen half jaar op huurbasis voor Fortuna Sittard, dat hem leende van Sheffield United. Verrips speelde in Limburg slechts twee duels, maar vanwege een verplichte koopoptie in het huurcontract moest Fortuna hem vervolgens permanent overnemen. Voor het vastleggen van Verrips moest FC Groningen dus rond de tafel met Fortuna. Het seizoen 2020/21 kende Verrips een zeer sterk half jaar bij FC Emmen.

Eerder stond Verrips onder contract bij MVV, Sparta Rotterdam, FC Twente en KV Mechelen. Bij de Belgische club was hij in 2019 grote uitblinker tijdens het seizoen waarin de beker werd veroverd.

Verrips moet bij FC Groningen de concurrentiestrijd aangaan met Peter Leeuwenburgh. Hij kende een moeizaam debuutseizoen bij de noorderlingen, die hem vorig jaar overnamen van Cape Town City. Verrips wordt al de vijfde versterking voor FC Groningen, dat eerder Ragnar Oratmangoen, Joey Pelupessy, Nordin Musampa en Liam van Gelderen al binnenhaalde.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.