FC Groningen houdt toekomst Bel Hassani open

Reacties

FC Groningen heeft het aflopende contract van Samir Memisevic verlengd. Over de toekomst van het huurlingenlegioen is de Eredivisie-club nog niet uit.

FC Groningen houdt toekomst Bel Hassani open

Memisevic en Michael Breij zijn ook volgend jaar verbonden aan FC Groningen, dat daartoe de opties heeft gelicht. Dat gebeurt niet met Ahmad Mendes Moreira. De aanvaller kwam in het kielzog van trainer Danny Buijs naar Groningen maar kon niet overtuigen. Na zijn verhuur aan Telstar moet hij uitkijken naar een nieuwe club. Met Kevin Begois, Amir Absalem en Lars Kramer wordt nog gesproken over een langer verblijf.

FC Groningen geeft nog geen duidelijkheid over de toekomst van de huurlingen. Bij het tijdelijk inlijven van Ilias Bel Hassani (AZ) is wel een optie tot koop bedongen, maar de Noorderlingen houden nog in het midden of die ook gelicht worden. Dat geldt ook voor de andere huurlingen Tim Handwerker (1. FC Köln), Thomas Bruns (Vitesse) en Ko Itakura (Manchester City). Vooralsnog is niet duidelijk of er nog toekomst voor het drietal is in het Hitachi Capital Mobility Stadion.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.