FC Den Bosch en Jordania nog niet van elkaar verlost

Reacties

Er bestaat nog altijd een reële kans dat FC Den Bosch en Kakhi Jordania elkaar terugzien in de rechtbank. De Georgiër, die eerder te horen kreeg de aandelen niet over te mogen nemen, wil nog altijd het door hem in de club geïnvesteerde geld terug.

FC Den Bosch en Jordania nog niet van elkaar verlost

Beide advocaten zijn momenteel met elkaar in gesprek. Door alle perikelen én de druk van de KNVB om voor 26 augustus een sluitende begroting in te dienen, zal er op korte termijn geen andere investeerder instappen. De club wil nu op eigen kracht een begroting aanleveren. En zo gaat de soap in Den Bosch nog even door.

Een kleine maand geleden kregen club en investeerder te horen dat de KNVB definitief géén toestemming gaf voor de overname door de Georgiër. Een dag na het slechte nieuws maakte Jordania vervolgens bekend dat hij FC Den Bosch voor de rechter zou gaan dagen: hij wilde het reeds door hem geïnvesteerde geld terugzien, omdat de clubleiding volgens hem uitgaven deed die niet in zijn belang waren. Ook was Jordania teleurgesteld in het feit dat FC Den Bosch het KNVB-besluit niet aanvocht bij international sporttribunaal CAS.

Jordania kreeg van de rechtbank Oost-Brabant vervolgens geen toestemming om beslag te laten leggen op gelden en goederen van FC Den Bosch. Daarop volgde een voorstel van de club, dat tot ontbinding van de koopovereenkomst wilde overgaan, om op die manier zo snel mogelijk tot een oplossing te komen. Sindsdien bleef het stil.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.