Rechter zet streep door plan van Jordania tot beslaglegging bij FC Den Bosch

Reacties

Kakhi Jordania heeft van de rechtbank Oost-Brabant geen toestemming gekregen om beslag te laten leggen op gelden en goederen van FC Den Bosch. Hij daagde de club vorige week voor de rechter, toen de beroepscommissie van de KNVB besloot dat hij de club niet over mocht nemen.

Rechter zet streep door plan van Jordania tot beslaglegging bij FC Den Bosch

Jordania waagde een poging via de rechter de gelden terug te krijgen die hij het afgelopen jaar in de club stak. In totaal ging het om een bedrag van 810.000 euro. De rechtbank zette echter een streep door het plan van de Georgiër.

Jordania claimde zelf dat FC Den Bosch het geld aan andere dingen heeft besteed dan waarvoor hij het beschikbaar stelde. De voorzieningenrechter gaat daar niet in mee en heeft aangegeven dat de dit beeld niet aannemelijk is geworden.

'Het belang van de club dat er geen beslag wordt gelegd moet bovendien zwaarder wegen dan het belang van de zakenman. En daarom krijgt hij geen toestemming om beslag te leggen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.