FC Den Bosch doet zaken met Arsenal en haalt vervanger Hornkamp binnen

Reacties

FC Den Bosch heeft op Deadline Day de opvolger van Jizz Hornkamp gevonden. De club uit de Keuken Kampioen Divisie huurt Nikolaj Möller voor de rest van het seizoen van Arsenal. De boomlange spits uit Zweden werd eerder dit seizoen al uitgeleend aan Viktoria Köln.

FC Den Bosch doet zaken met Arsenal en haalt vervanger Hornkamp binnen
© Imago

Den Bosch moest op zoek naar een nieuwe spits nadat Hornkamp was vertrokken naar Willem II. In die zoektocht kwam de club uit bij Möller. De negentienjarige Zweed verhuisde al op zijn zestiende naar Bologna, om een half jaar later alweer terug te keren bij Malmö FF. In oktober 2020 kocht Arsenal hem.

Möller maakte een prima indruk in het beloftenelftal van Arsenal. The Gunners verhuurden hem vorige zomer aan Viktoria Köln, dat actief is in de Derde Bundesliga. Mede door ziekte en een blessure aan zijn rug werd het avontuur niet zo succesvol als hij had gemaakt. Bij Den Bosch gaat Möller voor een herkansing.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Den Bosch
Meer over FC Den Bosch
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.