FA grijpt in en zet grensrechter na elleboogstoot op non-actief

Reacties

Het was een opmerkelijk beeld, tijdens de topper tussen Liverpool en Arsenal. Na het ingaan van de rust werd linksback Andrew Robertson getroffen door een elleboogstoot. Niet door een tegenstander, maar door de grensrechter.

FA grijpt in en zet grensrechter na elleboogstoot op non-actief
© Viaplay
Liverpool
Liverpool
2 - 2
Arsenal
Arsenal

De doldwaze actie van assistent-scheidsrechter Constantine Hatzidakis zorgde voor een hoop controverse. De vleugelverdediger van Liverpool was furieus, terwijl zijn ploeggenoten arbiter Paul Tierney belaagden. Voormalig Premier League-arbiter Keith Hackett gaf aan de BBC zelfs aan te vrezen voor de carrière van zijn voormalige collega.

Nu heeft de FA ook daadwerkelijk actie ondernemen. Hatzidakis is per direct op non-actief gesteld. De grensrechter zal komend weekend zeker niet in actie komen, terwijl getwijfeld wordt aan het feit of hij dit seizoen überhaupt nog op mag komen draven. Het besluit kwam tot stand na onderzoek van de Engelse scheidsrechterscommissie.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.