Excelsior haalt nog twee spelers op bij FC Den Bosch

Excelsior probeert op korte termijn na Samuel Scheimann nog twee spelers van FC Den Bosch te verwelkomen. De club aast op middenvelder Niels Vorthoren (23) en heeft Wesley de Ruiter zo goed als binnen. De doelman (25) hoeft alleen de medische keuring nog te doorstaan.

Excelsior haalt nog twee spelers op bij FC Den Bosch

'De gesprekken lopen en we hopen deze week het een en ander af te ronden', zegt John Lammers, die Alex Pastoor onlangs opvolgde als hoofdtrainer. Ook de besprekingen met vleugelaanvaller Darren Maatsen (21) van Zaterdaghoofdklasser Excelsior Maassluis over een tweejarige verbintenis bevinden zich in de afrondende fase.

Excelsior legde eerder al centrumverdediger Jurgen Mattheij (Excelsior A1) voor drie seizoenen vast, evenals Mitchell te Vrede, de topscorer van AZ A1.

'Of ze er direct allemaal zullen staan, weten we pas als ik tijdens de voorbereiding met ze werk', stelt Lammers. 'Maar het belangrijkste is dat we spelers aantrekken waar rek in zit. Behalve twee jongens die hopelijk van Feyenoord overkomen, heeft Excelsior nog ruimte één of twee spelers aan te trekken. De prioriteit zal bij een middenvelder liggen.'

Ook voert Excelsior nog besprekingen met spelers van wie het contract op 30 juni afloopt, zoals reservekeeper Cees Paauwe. De van Hibernian gehuurde Edwin de Graaf keert terug naar Edinburgh en verwacht daar volgend seizoen weer wekelijks te voetballen.
Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's