Everton-spits zwaar in de problemen na 'Lockdown-party'

Reacties

Moise Kean heeft heel wat uit te leggen. De twintigjarige spits van Everton heeft de coronamaatregelen in Engeland aan zijn laars gelapt en zichzelf en zijn club ernstig in verlegenheid met een zogeheten Lockdown-party.

Everton-spits zwaar in de problemen na 'Lockdown-party'
© Pro Shots

Via social media kwam aan het licht dat de Italiaanse aanvaller een flink feestje had georganiseerd. De festiviteiten zouden tot diep in de nacht van zaterdag door zijn gegaan. Er zouden heel wat gasten aanwezig geweest zijn.

Everton stelt met stomheid geslagen te zijn. 'Everton is geschokt door de informatie dat een speler uit onze hoofdmacht de overheidsregels en de voorschriften van de club heeft genegeerd. De club heeft de teleurstelling daarvoor in duidelijke bewoordingen aan de speler duidelijk gemaakt en heeft tevens gesteld dat zoiets compleet onacceptabel is. Het zorgpersoneel verdient het grootste respect en de manier waarop we dat moeten laten zien is thuisblijven zodat we hen kunnen beschermen.'

Het heeft er alle schijn van dat Kean dus in de problemen zit. De club heeft nog geen sancties aangekondigd, maar de kans is groot dat het zover gaat komen.

De Italiaan kwam afgelopen zomer voor 27,5 miljoen euro over van Juventus. In Engeland kon hij nog geen potten breken. Hij kwam tot één treffer in 26 officiële duels. Zijn contract bij The Toffees loopt nog tot medio 2024.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Everton
Meer over Everton
Meer M. Kean
Meer over M. Kean
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.